Jessie

Siden 1987 har vi boet midt i den smukkeste natur med skov og marker som naboer midt mellem Vojens, Haderslev og Åbenrå.

3 km fra nærmeste gadelys, men kun 5 km fra en motorvejstilkørsel. 

Vi har haft hund - og katte -hele tiden.

Først en blandingsrace, den allerdejligste Bonnie. Bonnie var nærmest labrador og en rigtig god familiehund, fuld af energi og livsglæde.

Efter 14½ vidunderlige  år måtte vi sige farvel.

Selvfølgelig kunne vi ikke leve uden alle de skønne oplevelser en hund giver, så vi fandt en dejlig hvalp i det vestjyske. Denne gang en renracet golden retriever: West Chamber Empress of Music - vores Jessie!

Jessie var simpelthen indbegrebet af en golden retrievers allerbedste egenskaber, og en stor glæde og fornøjelse at leve sammen med. 

Da Jessie måtte give op kun knap 11 år gammel på grund af kræft, var savnet enormt.

Efter nogle måneder var vi så heldige at finde Kildeskoven's Spell of Snow White hos Inge Nygård og Børge Krogh i Fredericia.  Det blev vores Kira.

Vi fik lov at følge hvalpen tæt i hele opvæksten, og det var utroligt spændende og dejligt at se hvor godt og indsigtsfuld Inge og Børge behandlede de dejlige hvalpe, som dermed ikke kunne undgå at blive til de skønneste hunde.

Med Kira blev interessen for selv at få hvalpe en gang forstærket. 

Vi tog på DKKs udstillinger og Kira klarede sig rigtig flot både som hvalp og senere.

Lysten til endnu en hund steg. Og heldet var med os. Vi mødte Gitte og Palle Rudebeck, og da deres Nanna fik et skønt kuld hvalpe, måtte vi have en af dem! Det blev til Rudebeck's Dear Darling - vores skønne Darling.

Vi har lært utroligt meget om det at give en hund den allerbedste opvækst af Inge og Børge og af Gitte og Palle. Tak!

Dansk Kennel Klubs opdrætterkursus har vi selvfølgelig også begge gennemført, så teorien også er i orden.

Da vi skulle finde et kennelmærke, var vi ikke i tvivl. Vores første Golden Retriever som absolut ikke blev den sidste, verdens skønneste hund skulle lægge navn til.

Jessie vil vi altid mindes. Må alle vores hunde få samme gode egenskaber som hun havde.

Tak Golden Jessie!